Ter geruststelling...

26 Opmerkelijke gebeurtenissen die, rijkelijk overgoten met een humorrijke saus fantasie, met een glimlach aflopen.

John G. Faas

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ter geruststelling...

paperback/ gebrocheerd: € 18.95

ISBN: 9789463454544, 152 blz., October 2018
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 236 gram.

Uitgever: John G. Faas - Voorschoten

beschrijving

Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een 'vette knipoog' bewerkt. Aan een enkel verhaal ligt volledige fantasie ten grondslag.

De schrijver heeft de potten humor en fantasie uit de kast gehaald, de inhoud gemengd en met een beetje water aangelengd. Tenslotte alle voorvallen rijkelijk overgoten met deze fantasierijke saus humor. Of is het een humorrijke saus fantasie geworden?
Bijna leert de lezer, beetje bij beetje, de geboortestreek van de schrijver kennen. Bijna. Want die saus... De kans bestaat dat de lezer daardoor ook de schrijver bijna leert kennen.

Met deze verhalenbundel komt John Faas in actie voor KWF Kankerbestrijding. De opbrengst voor de auteur uit de verkoop van deze bundel draagt hij af aan KWF Kankerbestrijding. Daarom mag het boek het actielogo van KWF dragen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.