Tegenwind

Frauke

Elke Cyrys

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tegenwind

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463454476, 300 blz., October 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 452 gram.

Uitgever: Kuros

beschrijving

rauke, een jonge verpleegster zou graag iets beleven en maakt toekomstplannen. Zodra zij de kans krijgt, de kille en liefdeloze sfeer thuis te verlaten, grijpt zij die met haar twee handen. De tijd die zij nu beleeft verzoent haar met veel ontgoochelingen uit haar jeugd. Later zal zij zich die tijd als de gelukkigste in haar leven herinneren. Plots breekt ze echter alle bruggen achter zich af en ruilt ze de Brusselse rand met Exeter in Engeland. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open en haar leven komt in een stroomversnelling terecht.
Als een donderslag bij heldere hemel ontdekt ze op zekere dag dat haar leven een grote puinhoop is geworden en haar vermeende geluk enkel illusie was. Hoe kon zulks gebeuren, is dit het werk van Miranda haar halfzus of zit Mary haar vriendin hier in het spel? Het blijft een dubbeltje op zijn kant hoe en of Frauke zich uit deze situatie kan redden.
Zoals in het dagelijkse leven liggen ook hier liefde en haat dicht bij elkaar. Ontgoochelingen, vriendschap, hoop en verraad bepalen het verdere reilen en zeilen in het leven van Frauke. De verschillende verhaallijnen die door het boek lopen blijven voor verrassingen zorgen. Frauke loopt als een rode draad doorheen het verhaal en brengt spanning, vermaak en leesplezier. De auteur van deze meeslepende roman neemt je tevens mee op reis, zij laat je even wegdromen op Zuidereiland in Nieuw-Zeeland, zij brengt je naar Engeland en Schotland, Canada, Spanje en nog andere plaatsen in de wereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.