AD(H)D wat doe je daarmee?!

Zelfversterkingsgids voor jongeren

Corine Lancel

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
AD(H)D wat doe je daarmee?!

paperback/ gebrocheerd: € 19.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463454124, 176 blz., September 2018
Formaat: 21.0 (h) x 16.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 318 gram.

Uitgever: Eijgendaal

bewerkt door: Dominique Princen

illustrator: Marloes De Vries

beschrijving

Jongeren met AD(H)D lopen iedere dag tegen veel grote en kleinere uitdagingen aan. ‘AD(H)D wat doe je daarmee?!’ biedt een schatkist aan mogelijke oplossingen: van een extra blokje lopen in de pauze om helderder te worden tot je voordeursleutel naast de voordeur hangen als je thuiskomt, van hulp vragen bij het maken van je planning tot op een rij zetten van wat je allemaal wél gepresteerd hebt, en nog oneindig veel meer.

‘AD(H)D wat doe je daarmee?!’ is een praktische zelfversterkingsgids voor jongeren met AD(H)D, maar biedt ook de mensen in hun omgeving thuis en op school veel achtergrondkennis en handreikingen om deze jongeren te ondersteunen.

De opbouw van deze gids is helder en overzichtelijk: je kunt snel vinden wat je wilt weten en direct toepassen in je dagelijkse leven. Corine Lancel werkt sinds 1982 in het voortgezet onderwijs als docent en leerlingbegeleider. Sinds 2007 voert zij als zorgcoördinator op de school waar zij werkt, het Passend Onderwijs uit. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van jongeren met AD(H)D.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.