Wake up & save our planet!

Marianna Farfalla

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wake up & save our planet!

paperback/ gebrocheerd: € 14.00

ISBN: 9789463453875, 134 blz., August 2018, Engels
Formaat: 24.0 (h) x 16.6 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 259 gram.

Uitgever: Marianna Farfalla

beschrijving

WAKE UP & SAVE OUR PLANET! van Marianna Farfalla is een uniek boek dat de helpende hand biedt om gezond te blijven qua lichaam en geest en het leefklimaat op aarde beter te maken.
Marianna studeerde andragogiek, een mix van filosofie, psychologie en sociologie en werkte jarenlang o.a. als docente in het hbo en als psychotherapeute.

Ze schreef meerdere boeken over geluk en gezondheid en maakte vanuit het schitterende Toscana, waar zij al jaren woont, de documentaire ’Blauwdruk voor een betere wereld‘, die te zien is op internet.

Marianna wil mensen wakker schudden, want zij vraagt zich af hoe het mogelijk is dat de mensheid technisch zo briljant is om naar de maan te vliegen en tegelijkertijd onze eigen levensbron MOEDER AARDE, die ons alles geeft wat we nodig hebben, zodanig kapot te maken dat de aarde in hoog tempo uitdroogt en opwarmt.

Zij is van mening dat we sinds de Industriéle Revolutie steeds meer vervreemd zijn geraakt van de natuur en het contact met ons innerlijk kompas - onze zuivere intu'itie - steeds meer verloren hebben. In het hoofdstuk The Beneficial Effects of MindfuIness lees je hoe je dit contact weer kunt herstellen.

Marianna is een expert op het gebied van de voedingsleer, deed 33 jaar onderzoek en kwam tot de conclusie dat alléén biologische voeding alle ingrediénten bevat om ons — tot op hoge leeftijd — gezond en slank te houden en dat de natuurgeneeskunde je helpt om allerlei ziekten en kwalen te genezen. Ze biedt de lezer al haar kennis en ervaring in het hoofdstuk A Healthy Life is a Daily Joy.

In dit boek nodigt Marianna de mensheid bovendien uit om samen een duurzame, circulaire economie te ontwikkelen, zodat de zwaar beschadigde natuur de kans krijgt zich te herstellen en de gevaarlijke opwarming van de aarde wordt bestreden.
Prioriteit nummer 1 daarbij is dat we massaal actie gaan voeren voor een onmiddelliik kapverbod voor de tropische regenwouden die nog overgebleven zijn.

Tenslotte geeft ze praktische adviezen en inspirerende voorbeelden van mensen die overal op de wereld al werken aan een betere wereld.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.