De Calamitist

Het anti sociale ongedierte dat ook JOU manipuleert!

Renate Barrett

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Calamitist

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463453776, geïllustreerd, May 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.7 (b) x 3.2 (d) cm. Gewicht: 505 gram.

Uitgever: Pumbo

beschrijving

Bescherm jezelf tegen
De Calamitist
Het anti sociale ongedierte dat ook JOU manipuleert!

De auteur heeft het woord calamitist bedacht en het dekt volledig de lading als het gaat om personen met een ernstige anti sociale persoonlijkheidsstoornis. Calamitist is afgeleid van het woord "calamiteit", wat de algemeen gebruikte aanduiding is voor een ramp of een niet-verwachte gebeurtenis die ernstige schade kan veroorzaken.

Dit boek bevat een bron van openbaringen omtrent calamitisten die het leven van hun slachtoffers tot een hel weten te maken.
Inhoudelijke feiten, ervaringen van (ex)slachtoffers, de ontmaskering van calamitisten en uiteindelijk; de weg tot inzicht en bevrijding voor slachtoffers van die rampzalige onmensen.

Dit alles zonder begrip, hulp of medelijden voor calamitisten, want volgens de auteur wordt een calamitist te vaak een hand boven het hoofd gehouden en is het nu tijd voor ontmaskering van deze soort!

De auteur;

Renate Barrett werkte jarenlang als cognitief gedragstherapeut, is (ervaring)deskundig op gebied van calamitisme.
Zij heeft de taak op zich genomen om andere slachtoffers van calamitisten te helpen zich te verlossen, zodat ze een nieuw zelfbeeld en leven tegemoet kunnen zien.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.