Verwachting de 4e dimensie

Kees Berkhout

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verwachting de 4e dimensie

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463451550, 89 blz., June 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.9 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 286 gram.

Uitgever: Pumbo.nl

beschrijving

Dit is een boek dat is geschreven voor de mens die geloven wil maar niet kan. Het geeft een beeld van onze kwetsbare aarde, hoe wij daar mee omgaan. Door middel van antwoorden op vragen wordt gepoogd om mensen tot nadenken te stemmen. Er wordt getracht het geloof uit te leggen, maar iets dat niet te bewijzen is valt niet te verklaren.

Genieten is van groot belang in onze korte ti jd hier op deze aarde vol tegenstellingen. Tegenstellingen die leiden tot het moeten maken van keuzes. De keuzes, die gemaakt moeten worden, kunnen goed of verkeerd uitpakken.

Na ons leven op aarde komt er iets waarvan wij stervelingen niets van horen te weten. Toch zijn er de schijndoden die even de vierde dimensie hebben mogen beleven. Deze vertellen allemaal een zelfde verhaal: ons wacht een niet te omschrijven leven na ons overlijden. De absolute dood bestaat niet meer, er is iets na ons overlijden. Wat? dat weet niemand, maar dat het harmonieus en vol liefde is dat is iets waarvan wij overtuigd dienen te zijn. Onze fouten op aarde worden ons niet kwalijk genomen: iedereen komt in de vierde dimensie, ons thuis.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.