Wissels in Beeld

Erwin De Graaf

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Wissels in Beeld

paperback/ gebrocheerd: € 68.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463450904, geïllustreerd,
Formaat: 30.5 (h) x 21.7 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 933 gram.

Uitgever: Erwin de Graaf

beschrijving

Wissels; in de volksmond een synoniem voor storingen en treinvertragingen, zeker na de afgelopen drie winters zitten ze in de nationale verdomhoek. Maatregelen om de prestaties, van zowel de wissels als het hele spoorsysteem, te verbeteren zijn genomen of in voorbereiding.

Ondanks dat is het wissel een interessant stuk techniek waar in het Nederlands nog maar weinig over geschreven is. Wissels in beeld poogt hierin verandering te brengen met een uitgebreide beschrijving van de technische aspecten. Onderwerpen zoals de verschillende verschijningsvormen, onderdelen waaruit zij bestaan, geometrie en levensfasen van productie tot sloop komen uitgebreid aan bod. Als vreemde eend in de bijt is als laatste een hoofdstuk "compensatie-systemen en brugovergangen" opgenomen.

Wissels in beeld staat met beide benen op de grond en beperkt zich tot de bewezen technieken zoals deze algemeen toegepast worden.

Wissels in beeld kan zowel dienen als studieboek of als naslagwerk en is in ruime mate voorzien van kleurenfoto's en figuren ter ondersteuning van de teksten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.