De laatste zeven jaren

Marnix W. Schoute

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De laatste zeven jaren

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463450737, geïllustreerd,
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 3.5 (d) cm. Gewicht: 741 gram.

Uitgever: Pumbo

beschrijving

Soms ontbreekt het de Bijbel aan duidelijkheid. Of lijkt dat maar zo? De samenhang tussen teksten lijkt soms niet te bestaan of wordt door menigeen anders uitgelegd. Het zoeken naar vastigheid in en zekerheid over de Bijbel wordt daarmee een langdurige en vaak eenzame (lees-)tocht.
Omdat God ons liefheeft, besloot Hij ons Zijn laatste Bijbelboek te schenken: de Openbaring van Johannes. Een Bijbelboek waarin de onvervulde profetie over de eindtijd van de wereld wordt gegeven. Uit ontvangen wijsheid en met een scherpe geest weet de schrijver u mee te voeren in een helder betoog over de inhoud van deze gehele profetie, in samenhang met de profeten uit het Oude Testament. Daarmee wordt een permanent mysterie rondom de inhoud van dit Bijbelboek voor uw ogen ontsluierd.
Door toepassing van de techniek 'Schrift-door-Schrift' verklaring ontvangt u bovendien een grondige bevestiging dat de Bijbel één geheel is en de liefde van God ons altijd zal toestralen. Hierdoor krijgen ook vele andere Bijbelteksten een diepere, warmere betekenis. Dit handboek bij de Openbaring van Johannes is daardoor een geweldige toevoeging aan uw persoonlijke Bijbelkennis. Tevens is het een diepe geestelijke bron waaruit onderwezen kan worden in kerken, kringen en studieverenigingen.
Laat met dit handboek het licht van de Morgenster, Jezus Christus, hernieuwd schitteren in uw hart!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.