Volg het Lam! Waar Het ook naartoe gaat

voor persoonlijke Bijbelstudie

Dik Kroon

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Volg het Lam! Waar Het ook naartoe gaat

paperback/ gebrocheerd: € 15.99

ISBN: 9789463429368, geïllustreerd, 209 blz., December 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 278 gram.

Uitgever: Jongboek

beschrijving

De overwinning van het Lam is de centrale boodschap in het boek Openbaring. Wie het Lam volgt, komt daar waar het Lam is. Het Lam is midden in de troon. Christenen zijn geroepen om de Gekruisigde en Opgestane na te volgen. Wie God wil verwachten, moet Zijn weg gaan (Jesaja 64:5). Er is een volkomen overwinning voor degenen die de weg gaan van het Lam.

De auteur gaat in op de vraag wat het betekent om Christus te volgen. Christus volgen vraagt dagelijks alle aandacht van ons en vereist een voortdurend gebed. Het Lam is niet alleen een offer voor onze zonden. Het Lam is ook als een lamp op onze weg. We volgen Hem waar het Lam ook naartoe gaat (Openbaring 14:4). We kunnen wandelen op Zijn weg en van Hem leren wat overwinning is; in zwakheid, zachtmoedigheid en nederigheid. Welke gevolgen heeft het volgen van Hem? Wat is het einddoel van deze weg? Alleen zij die Hem in gehoorzaamheid volgen zullen het licht van het leven hebben. Zij zullen in dit leven beslist niet in de geestelijke duisternis verdwalen.

Het doel van dit boekje is om de bemoedigingen te delen met andere christenen en ook dat het een aanzet zal zijn om zelf Openbaring te gaan lezen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.