Bestaat volgend jaar jouw bedrijf nog?

Bernard Mustert

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Bestaat volgend jaar jouw bedrijf nog?

paperback/ gebrocheerd: € 16.50

ISBN: 9789463429245, geïllustreerd, 56 blz., January 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Economiteit.nl

beschrijving

In het boekje wordt uitgelegd wat het economiteitsdenken in houdt en hoe dit kan voorkomen dat jaarlijks vele tienduizenden, net gestarte, bedrijven na een korte tijd hun deur weer moeten sluiten. En ook hoe daardoor het tekort aan informatiesensoren in het bedrijfsleven kan worden opgeheven, dat is ontstaan door de snelle ontwikkelingen in de markt.

In mijn praktijk ervaring als senior-adviseur in ondernemerszaken liep ik de laatste 15 jaar veel tegen deze enorme maatschappelijke verspilling aan. Ondernemers zijn de motoren van de maatschappij en iedere ondernemer-in-spé is goed voor 5 tot 7 latente arbeidsplaatsen!

Tenslotte wordt een innovatief informatiesysteem beschreven voor kleine ondernemers, ZZP-ers en starters, waarbij software & techniek hand in hand gaan. Hierbij is geen specifieke kennis vereist, het is zelfsturend en kost ±70% minder aan tijd om bij te houden in vergelijking met andere boekhoudprogramma's. En waarin toch alle kwaliteitsinformatie voorhanden is om het bedrijf door de tijd heen te loodsen.

Dit boekje heeft de potentie in zich tot een geruisloze kwaliteitsrevolutie in de ondernemers- & financiële wereld.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.