Openhartig over de overgang

25 ervaringsverhalen van vrouwen

Jolande Rommens-Musquetier

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Openhartig over de overgang

paperback/ gebrocheerd: € 18.46

ISBN: 9789463428880, geïllustreerd, 149 blz., December 2016
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 238 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Openhartig over de Overgang is een boek geschreven voor vrouwen en gemaakt door vrouwen in de overgang. Vijfentwintig vrouwen hebben meegewerkt aan dit boek om meer bekendheid te geven over deze fase in een vrouwenleven. Het is een onderwerp waar nog veel te weinig over gesproken en geschreven wordt. Waar veel vrouwen nog geen idee van hebben wat het inhoudt en welke effect het heeft op je lichaam, je psyche en je leven.

De auteur is Jolande Rommens-Musquetier. Psychosociaal counselor, coach, mediator en trainer in Breda in haar eigen praktijk Minerva Counseling en Mediation. In haar zoektocht naar antwoorden over de overgang besloot ze een virtuele vrouwengroep op te richten. In januari 2014 ontstond de facebookgroep Overgang/Menopauze. Samen met een aantal vrouwen uit deze groep is dit boek tot stand gekomen. Het is een waardevol ervaringsverhalenboek van vrouwen in de overgang geworden.

Dit boek is mede tot stand gekomen met de hulp van Eveline Bakker, moeder, dogwalker, ondernemer en oprichter van Stichting Vuurvrouw. Hét lotgenoten platform voor vrouwen in de overgang.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.