Nu even niet(s)

zoektocht naar een diagnose

Cathy Saelens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nu even niet(s)

paperback/ gebrocheerd: € 17.38

ISBN: 9789463428804, geïllustreerd, 200 blz., December 2016
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 266 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Op een dag maak ik de balans op van mijn leven. Ik ben tevreden met wat ik tot nu toe bereikt heb. Deze gedachte bezorgt me een gelukzalig gevoel. Een middagdutje brengt daar plots verandering in als ik ontwaak in een heel ander leven. Een leven waar ik niet voor gekozen heb.
Mijn lichaam geeft sindsdien iedere dag aan dat er iets scheelt. Het wordt een lange zoektocht naar een diagnose. Telkens is er hoop dat een nieuwe consultatie antwoorden zal opleveren, maar steeds weer is er de ontgoocheling.
Op lichamelijk gebied word ik dagelijks geconfronteerd met spierzwakte en plots opkomende verlammingen. Ook op psychisch vlak moet ik leren omgaan met de beperkingen die deze mysterieuze ziekte met zich meebrengt. Het wordt een lastig parcours. Veel dokters geven het zoeken op. Vind ik zelf ooit het ontbrekende puzzelstukje?
Neem plaats in een zitje op de rollercoaster van mijn leven en laat je meevoeren, af en toe naar een top waar in dromen alles mogelijk lijkt, maar ervaar ook de diepe dalen waar de werkelijkheid beter een enge nachtmerrie zou zijn.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.