Het energieportaal

een reis op het pad van bewustwording

Bea Hanemaaijer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het energieportaal

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463427944, geïllustreerd, 135 blz., May 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 218 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Bea Hanemaaijer
Het Energieportaal

Het Energieportaal daagt organisaties en individuen uit om hun persoonlijke drijfveren, krachten en het zelfcreërend vermogen optimaal te ontwikkelen. Kleur is daarbij de inspiratiebron. Dit boek beschrijft uitgebreid de kleurrijke paden van bewustzijnsontwikkeling. Het doorleven van deze kleuren brengt mensen verder op hun pad van bewustwording. Steeds dichterbij hun essentie en oorspronkelijke zelf.

Bea Hanemaaijer startte haar carrière als verpleegkundige en studeerde Pedagogiek. Sinds 1995 heeft ze een praktijk voor Kinesiologie en Bewustzijnsontwikkeling en werkt ze als trainer en coach in het bedrijfsleven. Het resultaat van haar opgedane inzichten is een alomvattende visie op bewustzijnsontwikkeling die ze helder en liefdevol heeft uitgewerkt in Het Energieportaal.

Wilt u een workshop organiseren om de kennis van 'Het Energieportaal' toe te passen in uw organisatie of om persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Bea Hanemaaijer, www.hetenergieportaal.com

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.