Motieven voor bedrijfstransformatie

een topbedrijf worden via de methode gemotiveerd transformeren

René Van Zweden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Motieven voor bedrijfstransformatie

gebonden: € 31.62: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463427890, geïllustreerd, 181 blz., September 2017
Formaat: 24.1 (h) x 16.1 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 399 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

‘Lauwe middelmaat is géén verantwoorde norm!’
Voor topprestaties zijn optimaal gemotiveerde medewerkers nodig en is leiderschap mét aanzien des persoons randvoorwaarde. Van maatwerk naar kwaliteit; van tevredenheid naar aannemerschap; van directie-optimalisatie naar effectiviteit.
Om dat te bereiken maakt de schrijver gebruik van nieuwe paradigma’s uit hersenonderzoek, realistische veranderkunde en praktische persoonlijkheidsleer.
Individuele motivatie is de troef voor bedrijfstransformatie naar grotere hoogten. “Dankzij hersenonderzoek weten we eindelijk wat wél, en wat niet werkt ten opzichte van motivatie.” Er komt nieuw optimisme in de organisatie. Hij noemt zijn methode 'Gemotiveerd Transformeren' met 'Inzet op Eigenheid', 'Inzet op Talent' en 'Inzet op Kracht’ als onderdelen ervan. Het gaat om het versterken van sterkten; niet om het verbeteren van zwakten.
Geconcretiseerd wordt welke methoden, instrumenten, werkstijlen en kwaliteiten nodig zijn om een bedrijf te laten excelleren. In de vorm van 'provocatieve noten' wordt afwisselend gebruikt gemaakt van prikkelende humor om verouderde, maar zeker nog herkenbare, denkbeelden en werkwijzen aan de kaak te stellen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.