Het zilveren pad

priesteres van de Godin

Amber P. Brejaart

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het zilveren pad

paperback/ gebrocheerd: € 18.00

ISBN: 9789463427784, geïllustreerd, 203 blz., March 2017
Formaat: 18.0 (h) x 11.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 193 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Een oude priesteres is op weg naar het hoogste punt van wat wij tegenwoordig "de Tor" noemen in Glastonbury, Engeland, om haar laatste ritueel uit te voeren. Onderweg blikt zij terug op haar jeugd, de rituelen die haar gevormd hebben, de inzichten en de spirituele reizen die zij heeft mogen maken.
"Het Zilveren Pad" verweeft deze laatste reis, de herinneringen en de trance-reizen van deze oude priesteres tot één boeiend geheel. Geïnspireerd door haar persoonlijke ervaringen en spirituele rondreizen in Engeland, heeft de schrijfster het verhaal aangevuld met een combinatie van haar eigen kennis en ervaring binnen het paganisme, haar fantasie, intuïtief schrijven en illustraties van eigen hand.
* Ik kan het boek iedereen aanraden, leest heerlijk weg en aan het eind is het zo jammer dat er niet meer bladzijden zijn om nog langer in die betoverende sfeer te blijven. - Leonie
Amber P. Brejaart is Illustrator en Inspiratie Coach. "Het Zilveren Pad" verscheen in 2015 als haar debuut roman. In 2016 verscheen haar eerste Fantasie roman; "Nachtvlinder".

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.