Tussen de regels door

Edmond Ackermans & Cid

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tussen de regels door

paperback/ gebrocheerd: € 21.54: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463427500, geïllustreerd, 370 blz., February 2017
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 1095 gram.

Uitgever: Boeken uit Limburg

beschrijving

Na "Meanderend door 2012", "Ogen blikken", "Voortdurend turend" en "Ouverture" ziet nu het nieuwe jaarboek "Tussen de regels door" het lezend licht.
Ook in 2016 was Edmond al vroeg, soms zéér vroeg, in de ochtend actief om middels een blog, column, open brief, gedicht of spreuk te antwoorden op de Facebookse vraag: "Wat ben je aan het doen?"
Een deel van zijn groeiende schare volgers leek opnieuw iedere morgen hunkerend te zitten wachten op zijn verhalen, etc. Hilarische verhalen ook, vaak ook opgetekend door zijn immer kritische maar uiterst 'intellente' Parson Russell Terrier 'Cid', zijn viervoetige vriend, die op zijn eigen eigenwijze wijze kond deed van hun gezamenlijke wandelavonturen.
De soms briljante dialogen met zijn brij en spiegelbeeld, de gesprekken tussen Edmonds ledematen onderling, ze leken wel echt evenals die met 'Horatio', de slimste ezel van dienst.
Droevige gebeurtenissen, irritante verschijningen, vrolijke ontmoetingen, speciale evenementen, open brieven, gesprekken met werksuitegenoten, kortom alles wat een mens, dus ook Edmond, kan beroeren in een jaar, ze komen allemaal voorbij.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.