Tumult in Dordt

het geheim van Koningsdag

Marco Raymond

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tumult in Dordt

paperback/ gebrocheerd: € 13.32

ISBN: 9789463427487, geïllustreerd, 111 blz., February 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 173 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

In april 2015 vierde koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Dordrecht. Die zonnige maar frisse voorjaarsdag liet de oudste stad van Holland zich van haar beste kant zien. De NOS bracht de gezellige drukte in de binnenstad in beeld en deed live verslag van onder meer een parade van schepen bij het Groothoofd, een vaartocht met ‘De Dordtvaar’ door de havens om daarna af te sluiten met de opening van 'Het Hof van Nederland' en een muziekfeest op het Statenplein. Na afloop werd gesproken over een uiterst geslaagde dag.

Maar waarom werd die vaartocht op het laatste moment eigenlijk aangepast en voer men niet onder de Roobrug door, zoals de bedoeling was? Waar waren al die mensen van de beveiliging en de politie nou zo druk mee? En hoe zat het nou met die bekende Dordtse zanger die de koning achteraf z'n excuses aanbood op tv? Ook was er nog dat voorval bij de Johan de Wittbrug dat de nieuwsberichten niet haalde en die macabere klus die de politie in Zwijndrecht moest klaren.

De spannende fact/fiction-roman ‘Tumult in Dordt’ beschrijft niet alleen wat de tv-kijkers die 27ste april 2015 zagen, maar ook wat buiten beeld zo maar zou kunnen hebben plaatsgevonden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.