Haat me

Lizzie van den Ham

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Haat me

paperback/ gebrocheerd: € 18.46

ISBN: 9789463426947, 290 blz., April 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 420 gram.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

beschrijving

Als Svetlana Ivanova een baan op ruimtestation Desida Een aangeboden krijgt bij het handelskantoor van de Russische Elite kan ze haar geluk niet op. Al snel wordt Lana’s droom ruw verstoord als ze met haar vrienden Tori en Alen naar de Aarde afreist voor een handelsmissie en daar nooit aankomt omdat ze wordt ontvoerd door haar vaders grootste vijand.

De man in kwestie, ruimtepiraat Bruce Randall, wil Lana als pion gebruiken in een strijd om het Ivanov mijnimperium. Hij wil dat Lana’s vader zijn bedrijf opgeeft... en hij heeft daar goede redenen voor, beweert hij.

Als gevangene in de villa van Bruce begint Lana zich door zijn verhalen steeds meer af te vragen wat er enkele jaren geleden is gebeurd. Waarom werd haar moeder door rebellen omgebracht? Weet haar vader echt niet wat er achter die aanval zat?

Bruce is duidelijk een gevaarlijke en duistere man, maar Lana ontdekt dat onder zijn harde uiterlijk een heel ander soort persoon schuilgaat dan ze voor mogelijk had gehouden. Een man met verwoeste idealen en een verleden dat hem overal volgt, hoe erg hij zich ook wil verschuilen.

Een man waar ze langzaam maar zeker voor begint te vallen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.