Blockchain organiseren

fundamenten voor een nieuwe sociaaleconomische orde

Paul Bessems; Walter Bril

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Blockchain organiseren

paperback/ gebrocheerd: € 29.31: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463426572, geïllustreerd, 646 blz., May 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 1078 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Onze economie drijft grotendeels op wantrouwen. Wanneer we zaken doen, moeten we elkaar kunnen vertrouwen. Daarvoor hebben we geld, contracten, merken en hiërarchieën geïnnoveerd. In het kielzog van deze instituties is een hele vertrouwensindustrie ontstaan, denk aan: banken, advocaten, accountants, marketeers en managers. Het nadeel van deze manier van vertrouwen organiseren is, dat de complexiteit onnodig toeneemt waardoor onze productiviteit daalt.

Steeds meer professionals en organisaties raken enthousiast over een nieuw organisatieconcept: ‘Blockchain Organiseren’. Blockchain Organiseren gaat over de inbedding van een disruptieve technologie (Blockchain) in een fundamenteel nieuw organisatiemodel (Weconomics). Het is een manier om vertrouwen te organiseren zonder dat de complexiteit toeneemt. Het heeft de belofte in zich om geld, contracten en management grotendeels te vervangen. Blockchain Organiseren verbetert de productiviteit, zorgt voor een betere privacy en efficiëntere processen.

Dit boek richt zich op mensen die meer willen weten over Blockchain Organiseren, hiervoor projecten opzetten, strategieën ontwikkelen, beleid maken of instrumenten gaan ontwikkelen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.