Dit Is MIJN Vader!

CHRISTENVERVOLGING in 'nederland'!

David Joshua Israel Immanuel Ben Sion

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dit Is MIJN Vader!

paperback/ gebrocheerd: € 16.40

ISBN: 9789463426558, geïllustreerd, 77 blz., December 2019
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 183 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Zoveel zaken die zich in ons Leven aandienen, zoveel zaken pijnlijk en onverklaarbaar... Of toch Verklaarbaar? Moet Er alleen Dieper Gezocht Worden. In Dit Boek een ongekende zaak, zo diep traumatisch voor De Betrokkenen, zo zonder grond en toch zo aan de orde van de dag in 'nederland'. Niets gebeurd zomaar, aan alles ligt altijd iets ten grondslag.
Hierbij De Briefwisseling Tussen frank timmers (krant tubantia) En Mij, De Vader Van Zarah.
Zonder enige Rechtsgeldige Grond hebben ze Ons Dochtertje Van Toen 3,5 Jaar Jong, Tijdens Het Heilige LoofhuttenFeest, uit Onze Handen geroofd. Reden: De Uitleg Die Ik Geef.. over de reden waarom. Er Is niet Aangetoond of Het schadelijk is, toch vindt men Ons bijbels Gedachtegoed Rechtstreeks Gebaseerd Op De STATEN-vertaling niet 'maatschappij conform'. "Waar rook is is vuur..." Zeker, Maar niet Aan Onze Zijde.

Christusvervolging in 'nederland' ja meer dan, alleen heel subtiel onzichtbaar, Zodra Je In De Zalving Gaat Wandelen, Welke Is De Opgestane Verheerlijkte Christus En Wat Hij Op Dat Moment Openbaart, komt de ware vervolging; leugenresonanties van waaruit mensen handelen. Tot aan kidnapping van je Kinderen zonder Enige Rechtsgrond.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.