Veranderkracht

veranderen door vooral jezelf te blijven

Hans Takács

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Veranderkracht

paperback/ gebrocheerd: € 20.51: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463426534, geïllustreerd, 190 blz., April 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 332 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Mensen hebben hun eigen reflexen om met veranderingen om te gaan. Een reorganisatie op het werk, om maar eens wat te noemen, wordt door iedereen verschillend getaxeerd en beoordeeld. Dit geldt ook voor weerbarstige omstandigheden in de privésfeer. Een midlife ‘change’ leidt tenslotte niet altijd tot ontwrichtende relaties of een Volkswagen Cabrio.

Wat voor de één een uitdaging is, kan bij de ander leiden tot een aaneenschakeling van frustraties. In het laatste geval voelen mensen zich vaak ‘gevangen’. Machteloos. Zij zitten opgesloten in hun eigen denk- en gedragsroutines, voelen zich bepaald niet vrij en hebben zich afhankelijk gemaakt van anderen. De vraag is, hoe ver laat je het komen? Wanneer neem je verantwoordelijkheid voor je eigen rol en hoe pak je dat aan?

Dit boek geeft je inzicht in jouw veranderkracht en helpt je die te gebruiken bij stevige veranderingen in je leven. Veranderkracht gaat over creatief denken, onbevangen met je gevoelens omgaan en over het loslaten van onhandige gedragsroutines. Veranderkracht zit al in je, je moet het alleen herkennen, activeren en de ruimte geven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.