Mijn autisme

(over)-leven met autisme

Fabiënne Hendriks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mijn autisme

paperback/ gebrocheerd: € 20.51: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463426503, geïllustreerd, 115 blz., March 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 210 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Mijn naam is Fabienne, ik ben 44 jaar. Sinds oktober 2012 heb ik, na ruim 15 jaar hulpverlening en trajecten, eindelijk de officiële diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) gekregen. In de periode vóór 2012 had ik diagnoses als Borderline, Schizoïde persoonlijkheidsstoornis en Bipolaire stoornis in mijn dossier staan.

De reden waarom ik mijn levensverhaal op papier zet is eigenlijk simpel, ik zie het als een verwerkingsproces maar ook als een bijdrage aan de maatschappij. Een bijdrage in de hoop dat mensen (h)erkenning, steun, moed en kracht uit mijn woorden kunnen halen, dat ze weten dat er meer mensen zijn die hun leven lang hebben geworsteld om zich staande te houden in een wereld die bestaat uit ongeschreven regels en wetten, waarden en normen en chaotische interacties. Tevens hoop ik dat de hulpverlening gebaat zal zijn bij mijn ervaringen, inzichten en eigen visie op autisme.

Het boek heeft geen commerciële doelstelling voor ogen, het is een emotionele reis door mijn, vaak moeilijke, leven en een visie over wat ik heb meegemaakt en wat het met me heeft gedaan en nog steeds doet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.