DE KUNST OM TE HOESTEN

zonder een windje te laten

Eddy Alex Keymolen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
DE KUNST OM TE HOESTEN

paperback/ gebrocheerd: € 15.37

ISBN: 9789463425735, 155 blz., July 2017 UITVERKOCHT!

Uitgever: VermeerBestseller.nl

beschrijving

Als Tom Boonen gegeten heeft, heeft hij dan meer last van flatulentie dan wanneer Tom spinazie gegeten heeft? U zou deze vraag kunnen beschouwen als een scheet in een fles en zolang ze in de fles blijft, is er inderdaad geen probleem. Maar wanneer er tijdens het hoesten ook elders onopzettelijk wind vrijkomt, dan kunnen wij daar moeilijk luchtig over doen. Deze vaststelling bracht mij op het idee om een wetenschappelijk verantwoord essay te wijden aan dit verschijnsel dat voor veel onheil zorgt in de openbare ruimte, vooral in deze tijden van toenemende vergrijzing van de bevolking.
Tijdens het schrijfproces over dat zo onuitputtelijke en fascinerende onderwerp – mezelf - deinde mijn beknopte inleiding wat uit en zag ik mij verplicht om het eigenlijke boek wat in te korten. Het bevindt zich op de allerlaatste pagina, waar ik in drie gebalde hoofdstukken van telkens één krachtige zin de hele procedure uitleg om verder leed te voorkomen.
Er is ook een handige index van twee regels, waardoor u perfect te weten komt waar de beknopte inleiding en waar het eigenlijke boek zich situeren.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.