Hallo mooi mens

en dan word je je bewust...

Iris Selder

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hallo mooi mens

paperback/ gebrocheerd: € 15.41

ISBN: 9789463425315, geïllustreerd, 150 blz., May 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 227 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Wie ben je? Ben je wel gelukkig? Wat is geluk eigenlijk? Is dit nu het leven? Vaak gaan deze vragen een rol spelen als er iets ingrijpends is gebeurd in je leven. Je bent misschien ernstig ziek geworden, je hebt een burn-out gekregen of je bent iemand tegen gekomen die jou tot op je ziel heeft geraakt.
Je vertrouwde leventje is omver geblazen. En nu?
Ga je je hart volgen of blijf je vasthouden aan het vertrouwde?
Iris is een vrouw die nooit goed is geweest in de liefde. Daarnaast heeft ze veel dingen meegemaakt. Toen ze uiteindelijk single mama werd besloot ze dat het tijd werd om eens eerlijk naar zichzelf te gaan kijken. Ze is toen begonnen aan een reis naar zichzelf! Door haar eigen ervaringen heeft ze nu heel veel inzichten gekregen die haar helpen te groeien.
Dit boek bestaat uit 88 van haar inzichten. Allemaal over (ziels)liefde en bewustwording. En uiteindelijk heeft alles te maken met zelfliefde.
Vaak heeft ze een beeld in haar hoofd en dan komt de tekst vanzelf op papier. Ze noemt het haar “ziengedachtes". Laat je meevoeren door deze mooie gedachtes. Laat je raken. Begin te lopen op de weg naar jezelf.
www.MooiMens.info

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.