De rode draad

Jael Delamar

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De rode draad

paperback/ gebrocheerd: € 14.91

ISBN: 9789463422871, 150 blz., October 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 266 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Jael Delamar verhaalt in dit boek over de intense en heftige worsteling met zichzelf, met de liefde en met de mannen waarbij zij die liefde hoopte te vinden. Met vallen en opstaan komt zij erachter waarom zij in meer dan vijftig jaar er niet in slaagde haar ware ik te ontdekken.
Ze gaat in haar intrigerende zoektocht terug tot in haar kindertijd en jeugd en onderzoekt eerlijk en onbevreesd een enerverend en opwindend leven waarin erotiek een prominente rol opeist. Tijdens deze innerlijke reis ontdekt ze het leidmotief van haar bestaan. Dat laat duidelijk zien waarom ze heeft geleefd zoals ze dat gedaan heeft: gepassioneerd en toegewijd, hartstochtelijk, vurig en onstuimig. Een leven waarin evenzeer vertwijfeling en eenzaamheid, als afhankelijkheid, bevroren gevoelens en het wegvluchten uit liefdesrelaties een belangrijke rol spelen.
Jael heeft DE RODE DRAAD geschreven omdat zij haar veelbewogen leven en de ommekeer daarin een zichtbare plek in haar huis wil geven. Daarnaast wil ze ons, volwassen lezers, oproepen zorgvuldig om te gaan met onze kinderen, het kostbaarste goed dat mensen hebben.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.