Hard tegen hart

Karen Wijns

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hard tegen hart

paperback/ gebrocheerd: € 18.46

ISBN: 9789463422857, 308 blz., September 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 400 gram.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

serienaam/reeks: Verborgen agenda's

beschrijving

Prins Victor van Tolosa kan zijn ogen niet geloven. De privédetective die hun beveiliging zal moderniseren, is de verdwenen prinses Katharina van Saval! Een blik is voldoende om het vuur van zijn passie aan te wakkeren.
Hij gooit al zijn charmes in de strijd, zonder het verhoopte resultaat. Naarmate de tijd verstrijkt, leert hij meer over Katharina en haar verleden. Om hun ontluikende liefde te redden, moet hij haar laatste mysteries ontrafelen: waarom is ze jaren geleden gevlucht? En voor wie?

Vanaf hun eerste ontmoeting weet Katharina dat Victor haar in moeilijkheden zal brengen. Koppig weigert ze haar vrijheid op het spel te zetten, zelfs niet voor een veel te aantrekkelijke man met smeulende, groene ogen.
Wanneer ze dichter naar elkaar toe groeien, wordt ze voor een hartverscheurende keuze geplaatst. Wat ze ook doet, op het einde wacht verdriet. Want het kwaad dat haar onverbiddelijk achtervolgt, zal pas stoppen als hij haar opnieuw in zijn klauwen heeft. En iedereen waar ze om geeft kan en zal tegen haar gebruikt worden...

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.