Dementiewijs

de waarheid over dementie

Paul Jansen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dementiewijs

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463422826, geïllustreerd, 398 blz., January 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 3.6 (d) cm. Gewicht: 754 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Het onderwerp dementie staat in de belangstelling. Maar wat is dementie echt? En wat is dementie echt niet? Zijn wij ons brein? Krijgt onze ziel ook dementie? Wat is de relatie tussen stress en dementie? Hoe ga je ermee om? Hoe doe je aan preventie? Wat is goede zorg bij dementie? De auteur biedt met dit boek de echte feiten, kloppende cijfers, nieuwste inzichten, juiste argumenten, beste inspiraties en praktische tips die samen de ingrediënten zijn van de waarheid over dementie en alles daar omheen.

Paul Jansen Ph.D. (1955) is sociaal gedragswetenschapper en dementie expert. Als adviseur en docent is hij actief in Nederland en China. Hij werkte o.a. vele jaren samen met Anneke van der Plaats als haar wetenschappelijk en vakinhoudelijk adviseur en hoofddocent hersenkunde & omgevingszorg. Paul Jansen is Dementiewijs.

“Paul is de hart-brein coördinator. Hij is origineel, filosofisch, anders denkend, verrassend en soms provocerend. Hij zet ons allemaal aan tot het kritisch beschouwen van de lang gebruikte, gangbare concepten in de dementiezorg.” dr. Anneke van der Plaats
“Paul brengt je op een rustige, vanzelfsprekende manier tot rijker inzicht.” Prof. Mathieu Weggeman

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.