MCTL - Certificering/examinering

Managing Computer Technology Library

Ton van den Hoogen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
MCTL - Certificering/examinering

paperback/ gebrocheerd: € 18.46

ISBN: 9789463422802, geïllustreerd, 179 blz., September 2017
Formaat: 26.0 (h) x 19.3 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 388 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Hoe haalt u uit IT wat erin zit? Hoe zorgt u voor een (blijvend) optimale inzet van IT in uw eigen bedrijf? Dat zijn de vragen die binnen MCTL (‘Managing Computer Technology Library’) centraal staan. Een systematische aanpak, van operationeel tot strategisch niveau, zorgt voor een juiste invulling van die vragen.

Dit boek betreft de certificering rondom MCTL. Het MCTL-certificeringsprogramma is opgebouwd uit drie lagen te weten het foundation-, advanced- en expertniveau, waarbij het advanced-niveau is uitgesplitst in 2 subniveaus:

1. Foundation
Op foundationniveau wordt de kennis van MCTL (uitgangspunten, positionering, termen, taakgebieden en -clusters) getoetst.

2a. Advanced–basis
Op advanced–basisniveau wordt getoetst of de deelnemer in staat is in eigen woorden alle onderdelen van MCTL te reproduceren, interpreteren en samen te vatten.

2b. Advanced–vervolg
Het advanced-vervolg bestaat uit drie individuele praktijkopdrachten waarbij kennis uit MCTL wordt toegepast in de eigen werksituatie.


3. Expert
In de vorm van een scriptie (afstudeeropdracht) moet een nieuwe toepassing van computertechnologie voor het eigen bedrijf worden gecreëerd.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.