CEO; Change Executive Officer?

Een inleiding in Prosci Change Management

Erik F. Steketee

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
CEO; Change Executive Officer?

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463422659, geïllustreerd, 80 blz., February 2018
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 210 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Change Management, veranderkunde of verandermanagement zijn vrij algemene begrippen waar veel mensen een eigen inhoud aan geven. In dit boek geven we een overzicht van de meest belangrijke aspecten van de menskant van veranderen. Deze inzichten zijn gebaseerd op de research, methode en tools van Prosci.

Wie is Prosci?
Prosci is de marktleider Change Management in de wereld met hun research en ADKAR model. Al bijna 20 jaar doet Prosci onderzoek naar de succes- en faalfactoren in Change Management. Er zijn 10 longitudinale studies met best practices gepubliceerd. Meer informatie en veel gratis webinars treft u aan op www.prosci.com.

In veel landen en zeker in Noord Amerika is het Prosci certificaat noodzakelijk om als Change Manager te kunnen werken. Het certificaat is erkend door de ACMP (Association of Change Management Professionals) en het PMI (Project Management Institute) dat de PMP certificering beheert.

Wie zijn de The People Side of Change?
The People Side of Change is de Primary Affiliate van Prosci in Nederland en verzorgt internationaal Change Management trainingen. Het bureau is een initiatief van De Processpecialisten en Gwynt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.