Van gevecht naar gesprek

Een andere kijk op fibromyalgie en behandelmogelijkheden

Paul Emons

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van gevecht naar gesprek

paperback/ gebrocheerd: € 13.88

ISBN: 9789463422543, geïllustreerd, 106 blz., August 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 0.7 (d) cm. Gewicht: 174 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Kent u iemand of bent u iemand met fibromyalgie? Ervaart u problemen in het dagelijks leven? Slaapt u slecht? Voelt u zich uitgeblust? Beheerst de pijn en vermoeidheid uw leven? Wilt u graag stappen zetten maar weet u niet welke? Kan u niet meer wat u vroeger kon? Dan kan dit boek uitkomst bieden.

Het boek "Van gevecht naar gesprek; een andere kijk op de behandeling van fibromyalgie" biedt inzicht in één van de behandeltheorieën voor mensen met fibromyalgie. Op het het moment van schrijven van dit boek is de oorzaak van fibromyalgie nog onbekend. Er zijn behandelmogelijkheden bekend die de klachten doen verminderen. Dit boek gaat er van uit dat de kwaliteit van leven kan verbeteren als klachten verminderen.

In dit boek wordt wetenschappelijke kennis gecombineerd met ervaring in de behandeling van en informatie uit gesprekken met mensen die zijn gediagnosticeerd met fibromyalgie. De theorie en praktijk wordt begrijpelijk uitgelegd en de vertaalslag naar het dagelijks leven wordt gemaakt. Dit boek kan helpen om de eerste stap te zetten in een verbetering van de kwaliteit van leven en het begrijpen van de processen die spelen bij mensen met fibromyalgie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.