Achter maskers

Martine Pauwels

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Achter maskers

paperback/ gebrocheerd: € 17.43

ISBN: 9789463422383, geïllustreerd, 202 blz., October 2017
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 351 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Venetië, 1780
De zestienjarige Francesca wordt dakloos, als de oude priester die haar opvoedde, sterft. Als ze dreigt om te komen door koude en ontbering, is ze tijdens het carnaval getuige van een moord op een rijke man. Als ze overweegt zijn beurs te nemen, duikt er een gemaskerde vreemdeling op, die haar meeneemt naar een kasteel, waar hij zijn identiteit kenbaar maakt. Francesca wordt aangenomen als dienstmeisje en beseft dat ze Marco, de jongste zoon van de baron, zonder masker nog aantrekkelijker vind.
Meteen staat haar kleine, religieuze wereld op zijn kop en maakt ze kennis met nieuwe mensen, zoals Marco's flamboyante broer Marcello, zijn nymfomane vriendin Chiara, haar broer Vincenzo en diens partner Angelo, die haar stilaan meenemen in een geheim intrige, dat verband houdt met de verdwijningen van jonge meisjes en haar eigen verleden.
Ze verlegt haar grenzen. Niets is wat het lijkt, zelfs Francesca is niet wie ze dacht te zijn. Deze ontdekking is niet zonder gevaar en terwijl er rondom haar meer doden beginnen vallen, zal ze op haar nieuwe vrienden moeten rekenen, om te overleven en op te eisen waar ze recht op heeft.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.