Koffie drinken met God

Een 40 dagen boekje

Esther van der Meer - van der Meer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Koffie drinken met God

gebonden: € 33.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463421478, geïllustreerd, 88 blz., October 2019
Formaat: 20.6 (h) x 20.6 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 288 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Heel vaak denken we van God dat Hij ver weg is. Terwijl Hij betrokken wil zijn bij elk aspect van ons leven. Bij het zoeken naar een ontspannen manier om tijd met God door te brengen, zoekt de schrijfster vaak de natuur op. De lichtval, de patronen en alle mooie structuren in de natuur probeert ze in haar lens te vangen. De creativiteit van de Maker van dit alles wil ze laten zien.
Zonder aan eerbied in te boeten, wil de schrijfster de bijbel meer toegankelijk maken voor de lezer. Maar ook om de lezer mee te nemen in de verwondering over alle mooie dingen in het leven en om God dichterbij te brengen in de dagelijkse beslommeringen. In haar foto's deelt ze dit met de lezer en heeft ze in korte gedichtjes en verhaaltjes uit haar eigen leven dit samen gevoegd tot een lekker-lees-boekje-voor-bij-de-koffie.
Koffie drinken met God is makkelijk leesbaar, klein en leuk om als cadeautje weg te geven. Voor mensen die een moeilijke tijd doormaken of die proberen meer rust in te bouwen in het jachtige bestaan van ons

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.