Happy ondernemers zijn succesvoller

Ondernemen met plezier, vanuit voldoening en verbinding

Ruth L. Sinkeler

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Happy ondernemers zijn succesvoller

paperback/ gebrocheerd: € 16.40

ISBN: 9789463421300, geïllustreerd, 125 blz., November 2017
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 173 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Happy ondernemers zijn succesvoller!
Ondernemen met plezier, vanuit voldoening en verbinding
10 inzichten en 10 inspirerende interviews

Doe je ogen eens dicht en stel jezelf nu een groep mensen voor die dansend, zingend en vrolijk bij elkaar zijn. Wat doet dat met jouw energie? Wat stralen zij uit? Wat is de impact die zij hebben?
Grote kans dat jij geraakt wordt door hun positiviteit en misschien wel direct zin krijgt om ook mee te dansen en te zingen.

Het effect van gedrag en energie van een groep die iets gezamenlijk heeft en dat uitdraagt is groot. En dit is waar dit boek over gaat.
Er zijn ondernemers die in lastige tijden de moed erin houden en succesvol zijn in wat zij doen. Wat zijn hun drijfveren? Wat is hun innerlijke motivatie die hen gaande houdt als ondernemer?

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat meer happiness in bedrijven zorgt voor meer succes. Niet alleen succes in materiële zin, maar vooral ook in sociaal maatschappelijke zin.
Maak kennis met 10 inzichten om een Happy ondernemer te worden en te blijven. Lees de inspirerende interviews met 10 Happy ondernemers. Kies wat jou aanspreekt en pas dat toe in jouw bedrijf, in jouw leven, in jouw carrière.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.