Rode lippen en onkruid

Hubert Van Lier

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rode lippen en onkruid

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463388429, 292 blz., April 2020
Formaat: 22.3 (h) x 13.0 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 376 gram.

Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij

beschrijving

Robbe Tjerk en zijn vriendin commissaris Jasmien Kraay raken na een colloquium van onderzoeksjournalisten in Antwerpen ongewild verstrikt in een verdacht Russisch ondergronds netwerk.
Na het geheimzinnige overlijden van een onschuldig slachtoffer wordt de druk op het tweetal groter. Het duo zoekt naar bewijsstukken op het eiland Funzi, een luxe vakantieoord in Afrika. Hun vermoedens groeien dat een gewezen Duitse kanselier, die ook invloed heeft op een bedrijf dat gevaarlijke sto en produceert, een spil guur is.
Rode Lippen en onkruid is een spannende roman over machtsmisbruik van grote mogendheden en multinationale ondernemingen.
Prof.dr. Rik Pinxten schrijft over het boek: ‘De auteur opent op een fijne manier werelden die buiten de gewone ervaring van de lezer vallen.’

‘Rode lippen en onkruid’ is de tiende thriller van Hubert van Lier. Hij was docent aan de Artesis hogeschool, hoofdredacteur van het literaire tijdschrift ‘Deus ex Machina’ en medeoprichter van de Schrijversacademie. Van zijn hand verschenen o.a ‘Voltaire en de Van Gogh-connectie’, ‘De Straffelozen’ en ‘Poetinov’

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.