Guswentha GLB

De verborgen boodschap

Henriëtte Hemmink

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Guswentha GLB

paperback/ gebrocheerd: € 49.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463387675, 1132 blz., October 2019
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 5.1 (d) cm. Gewicht: 2095 gram.

Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

‘Ooit zien we elkaar terug.’ Hij haalde een amulet uit zijn zak waarop het symbool van de Guswentha te zien was. Hij legde het op een harde ondergrond, pakte een vuistgrote steen en brak het in tweeën door er krachtig op te slaan.
Met plechtige gebaren overhandigde hij mij de helft van het amulet, de andere helft zou hij bewaren. ‘Als de tijd daar is, brengen we de twee delen van het amulet bij elkaar.’
‘Afgesproken,’ giechelde ik nerveus.

Dit verhaal vertelt niet alleen over de spannende speurtocht van de Nederlandse journaliste Joanna en reïncarnatietherapeut Anthony naar de verloren Guswentha (kralenketting). Het beschrijft ook een zinderende liefdesrelatie, die heden en verleden omspant. Daarbij wordt tevens op indrukwekkende wijze het tragische lot van de indianen van Noord-Amerika geschetst. Maar voor alle deelnemers aan de zoektocht naar het geheim van de Guswentha blijkt het eigenlijk een zoektocht naar de diepste waarden in zichzelf te zijn. Een pijnlijke, maar ook bevrijdende ervaring.
De Guswentha is de kralenketting waarmee veel Noordoost-Amerikaanse indianenvolken in 1613 hun vriendschap- en handelsverbond met Nederland vastlegden. Dit voor de indianen magische object is verdwenen en nooit meer teruggevonden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Guswentha

paperback/ gebrocheerd: € 22.95
‘Ooit zien we elkaar terug.’ Hij haalde een amulet uit zijn zak waarop het symbool van de Guswentha te zien was. Hij legde het op een harde ...

Meer boekennieuws op Facebook.