De wereld, Het Leven en De Kunsten

Anselmus Poneli

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wereld, Het Leven en De Kunsten

gebonden: € 42.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463385299, geïllustreerd, 636 blz., April 2019
Formaat: 24.0 (h) x 23.5 (b) x 7.5 (d) cm. Gewicht: 2484 gram.

Uitgever: Uitgeverij Aspekt

beschrijving

- Er zijn maar weinig auteurs die, op zoek naar een nieuwe rode draad, politiek, leven en spiritualiteit aan elkaar koppelen.
- Er zijn maar weinig beeldende kunstenaars die een uitgebalanceerd wereldbeeld verbeelden via kunstwerken die daadwerkelijk kunnen inspireren.
- Er zijn nog minder architecten die proberen de wereld tot een betere plek te maken op basis van een eigen kijk op de werkelijkheid.
- En er zijn nóg minder mensen die, al deze disciplines koppelen naar één alles omvattend oeuvre.

Anselmus Poneli, een alias voor ir. Huub Segeren, is zo iemand. Een creatieve geest vechtend tegen de stroom in. Hij accepteert de wereld niet als een gegeven en zoekt naar meer rechtvaardigheid, meer hoop en meer toekomst. Hij denkt, schrijft en schetst fundamentele veranderingen: in de architectuur, in de kunst, in de wereld. Het resultaat is deze prachtige, unieke en tot nadenken stemmende trilogie:

* Het Toekomst Manifest, maatschappijkritiek en een zoektocht naar een nieuwe rode draad.
* De Stam, een creatieve beschouwing over de essentie van leven en een pleidooi voor meer menselijkheid.
* Beeldende Architectuur, een meer duurzaam alternatief voor de zogenaamde mode-architectuur van onze tijd en een koppeling aan beeldende kunst.
Over populisme en andere zaken, een inleiding en beschouwing bij deze opmerkelijke trilogie: Het leven, de wereld en de kunsten.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.