Depressie, een opstap naar geluk

met bewustzijn voorbij depressie

Modita van Zummeren

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Depressie, een opstap naar geluk

paperback/ gebrocheerd: € 22.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463384803, 296 blz., October 2018
Formaat: 23.3 (h) x 15.3 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 488 gram.

Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij

trefwoorden: baghwan depressie osho spiritueel yoga

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een derde van de mensheid maakt in zijn leven één of meerdere depressies door. De Westerse behandeling daarvan is vaak een vorm van therapie die aanspraak maakt op het denkproces en/of het voorschrijven van antidepressiva.
Modita van Zummeren heeft - zowel als arts als tijdens haar eigen depressies - ondervonden, dat deze behandeling in de meeste gevallen niet werkt.
In dit boek beschrijft zij hoe ze door middel van bewustzijn definitief uit haar depressies is gekomen.Het boek bevat handreikingen om depressie zonder antidepressiva en met bewustzijn te overwinnen, onder andere: Acceptatie van de Depressie, Familie Opstellingen, de Actieve Meditaties van de Oosterse Mysticus Osho, Lichaamsgerichte Therapie en het vinden van Passie in het leven.Modita (1962) is (niet meer praktiserend) arts en begeleidt meditatie cursussen, meditatieve therapieën, stilte meditatie weekenden in de natuur en familie opstellingen. Ze werkt op een laagdrempelige, enthousiaste manier, met wijsheid en vanuit een warme interesse in haar medemens.


Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Depression

paperback/ gebrocheerd: € 19.95

One third of humanity goes through one or more depressions in the course of his or her lifetime. Western treatment is often a kind which ...

Meer boekennieuws op Facebook.