Een jaar later

Rita Knijff-Pot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een jaar later

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789463382403, 192 blz., May 2017
Formaat: 21.6 (h) x 13.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 362 gram.

Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Miriam en Carel van Renoij zijn expats die in Nederland een nieuwe start maken na een jarenlang verblijf in het buitenland. Miriam wil schrijver worden. Hun integriteit komt in het geding na publicatie van een verzamelbundel columns, waarvan de opbrengst naar een liefdadigheidsinstelling zal gaan. Uit onverwachte hoek komt er kritiek op de inhoud van het boek. Bovendien blijkt Miriam in zee te zijn gegaan met iemand die het project volledig uit de hand laat lopen, de waarheid naar haar hand zet en Miriam voor de gevolgen laat opdraaien. Een jaar later krijgt ze bericht, dat haar kwelgeest is overleden onder verdachte omstandigheden. Haar dood lijkt aan te sluiten bij dramatische gebeurtenissen, die het leven van Miriam en Carel ontregelden.
Een jaar later beschrijft de beklemmende situatie van mensen die tot elkaar veroordeeld zijn om uit een impasse te komen. Wie is slachtoffer, wie dader? De werkelijkheid is niet de waarheid.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Een jaar later

gebonden: € 24.95
Miriam en Carel van Renoij zijn expats die in Nederland een nieuwe start maken na een jarenlang verblijf in het buitenland. Miriam wil ...

Meer boekennieuws op Facebook.