Bitcoin voor beginners

Alles wat je moet weten voor je investeert

Levi Haegebaert

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Bitcoin voor beginners

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463372398, June 2020
Formaat: 18.2 (h) x 12.3 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 273 gram.

Uitgever: Pelckmans Pro

beschrijving

Hoorde je de term bitcoin al vaak vallen zonder te weten wat het nu exact is? Hebben je vrienden het steeds over hun laatste investeringen in cryptomunten? Heb je het gevoel dat je de boot van bitcoin en crypto hebt gemist? Of denk je dat deze technologie te ver van jouw bed is?

Dan is Bitcoin voor beginners iets voor jou. Dit boek dompelt je op een leuke en stapsgewijze manier onder in de wereld van bitcoin, blockchain en cryptovaluta. Niet om je te overtuigen, maar wel om je de nodige handvatten aan te reiken, zodat je er zelf beslissingen over kunt nemen én beginnersfouten vermijdt. Levi Haegebaert begeleidt je door het ganse proces. In Bitcoin voor beginners vind je naast handige tips en tricks over hoe je bitcoins kunt kopen, verkopen en veilig bewaren, ook 3 euro aan bitcoins die je zelf kunt claimen

Levi Haegebaert is een echte bitcoinadept. Hij is co-organisator van de grootste bitcoinmeet-up in België, heeft een eigen start-up (Start2Bitcoin) en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan bitcoincommunity’s, op events en voor bedrijven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.