Op weg naar een lean cultuur

Meer rendement, meer engagement

Ben Leo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Op weg naar een lean cultuur

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463372381, July 2020
Formaat: 24.0 (h) x 16.0 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 528 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Verandering is al een tijd de nieuwe constante voor bedrijven en organisaties. Heel wat externe factoren zorgden voor disruptie en transformaties, en blijven dat doen. Vandaag kampen diezelfde bedrijven ook intern met heel wat uitdagingen. Hoe zorg je voor betrokken medewerkers? Hoe trek je talent aan en hoe bied je hen ‘purpose’? En vooral: hoe doe je dat alles wanneer de druk op meer efficiëntie en betere rendementen enkel toeneemt?

Als CFO van Medialaan en De Persgroep, en als executive coach kon Ben Leo de zoektocht vanop de eerste rij mee beleven. Op zoek naar betere performance en meer connectie bij de medewerkers werd hij projectsponsor van een lean management traject. De specifieke methodologie en de doordachte implementatie effenden uiteindelijk het pad naar een lean cultuur. Het resultaat uit zich in meer rendement, meer betrokkenheid en zingeving bij de medewerkers en meer waarde voor de klant.

In Op weg naar een lean cultuur helpt Ben Leo, op basis van zijn ruime ervaring en aangevuld met sprekende businesscases, bedrijfsleiders en managers bij de succesvolle implementatie van een lean cultuur. Een dergelijke cultuur vormt binnen de veranderende omstandigheden immers een niet te onderschatten competitief voordeel.

Ben Leo was jarenlang CFO van Medialaan en De Persgroep Publishing. Na het behalen van het ICF-coachingscertificaat werd Ben, naast cijferaar en coachend leider, ook ervaringsdeskundige op het vlak van lean management. Voor Ben is de focus op mensen de sleutel naar een duurzame rendementsverbetering.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.