Giraffe-management

Steek je nek uit als manager

Tim Claes

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Giraffe-management

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463371889, geïllustreerd, 300 blz., September 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Wat doe je als manager wanneer je merkt dat je afdeling of zelfs je hele organisatie is ‘vastgeroest’ in bestaande processen en gewoontes? Hoe krijg je mensen mee in een duurzaam veranderingsproces – een bedrijfsoverkoepelende transformatie? Hoe veranker je deze veranderingen in je eigen afdeling en vervolgens in de hele organisatie? En hoe kun jij, als één van de vele managers binnen je organisatie, daarbij mee het verschil maken?

Durf als manager je nek uit te steken! Het is immers niet omdat alles vandaag wel min of meer ‘werkt’ dat het dat in de toekomst ook zal doen. Bereid je afdeling voor op de toekomst, ook al zit niet iedereen te wachten op verandering. Dat dat gemakkelijker gezegd is dan gedaan, ondervond ook Tim Claes toen hij binnen een grote organisatie verantwoordelijk werd voor sales, marketing en interne communicatie.

Giraffe-management is het resultaat van Tims zoektocht om een ingrijpende transformatie tot een goed einde te brengen. Het wonderlijke driedimensionale samenspel van mensen-strategie-uitvoering in de praktijk laten werken, blijkt daarbij geen sinecure. Enkel als je als manager je nek durft uit te steken, zal je in de opdracht slagen.

Tim Claes kan terugblikken op 20 jaar managementervaring bij o.a. Axias, Real Software, Realdolmen, Idea en Astadia. Hij is getrouwd, de trotse vader van drie dochters en staat garant voor twee volle meters pure managementpassie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.