Inteam

Een authentiek verhaal over gedeeld leiderschap en zelforganisatie

Kris Danckaert; Annick Gregoire

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Inteam

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463371254, geïllustreerd, 220 blz., September 2019
Formaat: 24.0 (h) x 16.1 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 405 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

inTEAM vertelt het authentieke verhaal van een organisatie, teams en individuen in verandering. De getuigenissen komen uit de harten en buiken van zij die de transitie van dichtbij meemaakten. Aan de hand van gesprekken met zowel medewerkers als managers van Kind en Gezin krijgt de lezer een unieke, ‘intieme’ inkijk in wat het concreet betekent om de omwenteling te maken naar zelforganisatie en gedeeld leiderschap.

De medewerkers delen hun persoonlijke ervaring en blik op het transitieproces. Antwoorden op vragen als ‘Waarom is een transitie nodig?’, ‘Hoe begin je eraan?’, ‘Waar kun je tegenaan lopen?’ en ‘Wat is het eindresultaat?’ lopen daarbij vloeiend in elkaar over. In ieder hoofdstuk komt aan bod welke fouten er gemaakt zijn en wat Kind en Gezin anders had kunnen aanpakken. Als lezer is dit ontzettend leerrijk voor je eigen transitieverhaal.

Sta je als individu, als team of als organisatie zelf voor een grote omwenteling, dan biedt dit boek je handvatten, omkadering en een aantal interessante tools en methodieken waarmee je zeker aan de slag kunt.

Kris Danckaert, Annick Gregoire en Pascale Mijten schreven samen met meer dan vijftien auteurs en een ondersteunend team van Kind en Gezin-medewerkers aan dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.