Geen commentaar

101 tips voor voor woordvoerders en persverantwoordelijken

Sara Vercauteren

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Geen commentaar

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370950, 240 blz., March 2018
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 558 gram.

Uitgever: Pelckmans Pro

beschrijving

Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van cruciaal belang. De woordvoerder leidt de interne en externe communicatieprocessen in goede banen en wordt zo hoe langer hoe meer een echte reputatiemanager.

Sara Vercauteren put uit haar eigen ervaring en uit vele gesprekken met andere woordvoerders om de knepen van het vak, de truken van de foor, de interne processen en de geheimen van de unieke relatie met journalisten uit de doeken te doen. Ze geeft een blik achter de schermen en beschrijft wat er echt speelt bij het werk van woordvoerders en persmedewerkers. De auteur lardeert praktische tips met sappige anekdotes uit haar eigen carrière en die van andere woordvoerders.

Geen commentaar is een onmisbaar naslagwerk voor woordvoerders (in spe), voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie, voor journalisten die goed willen samenwerken met woordvoerders en organisaties en voor al wie interesse heeft in hoe het nieuws wordt 'gemaakt'.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.