Beweging werkt

sleutels voor een duurzaam bewegingsbeleid op de werkvloer

Barbara Torfs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Beweging werkt

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370745, 200 blz., November 2017
Formaat: 24.1 (h) x 16.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 394 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Actief inzetten op een gezonde levensstijl van medewerkers rendeert. Meer bewegen op de werkvloer zorgt immers voor geluk, meer werkplezier en een hechte teamspirit. En dat vertaalt zich positief in de uitstraling van het bedrijf. Barbara Torfs geeft je tien sleutels mee om een duurzaam gezondheid- en bewegingsbeleid te ontwikkelen. Ze grijpt terug naar het doorleefde verhaal van fit@work bij Schoenen Torfs en brengt tal van inspirerende getuigenissen uit grote en kleine bedrijven, o.a. Carta Mundi, Dienstenthuis Kempen, Callant Verzekeringen, Mobius en Stad Neerpelt.

Meer bewegen maakt deel uit van een integrale holistische visie op gezondheid. Vanuit die visie moeten behoeften en verwachtingen van het bedrijf goed in beeld worden gebracht, met respect voor de wensen en grenzen van de individuele medewerker.

In dit boek lees je hoe alles begint bij de top, waarom fit@work moet ingebed zijn in de globale HR-missie en visie van het bedrijf en hoe je vervolgens bottom-up werkt. De beste en meest succesvolle initiatieven komen vaak van medewerkers zelf. Je leert welke communicatie inspireert, hoe je een community bouwt, hoe medewerkers hun fit@work-traject écht beleven en waarom die beleving wellicht de belangrijkste sleutel is om duurzaam te blijven bewegen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.