Gebruikers als gids

toolbox voor innovatie-ontwikkeling

Lieven De Marez

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Gebruikers als gids

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370622, 84 blz., May 2021

Uitgever: Pelckmans Pro

beschrijving

Veel innovaties falen omdat de gebruikers van de innovatie niet (of te laat) worden betrokken. Deze toolbox helpt die fout te vermijden en fungeert als gids om je reis door innovatieland te plannen. Op die reis is de gebruiker het kompas en leer je doorheen de verschillende fasen bij van de inboorlingen.

De box bevat meer dan 70 interessante manieren om je innovatie 'user-centric' te maken en is bij uitstek geschikt voor 'agile' en iteratieve innovatie-ontwikkeling. Zonder te pretenderen allesomvattend te zijn, biedt de toolbox een gestructureerd overzicht van methoden en helpt hij je te ontdekken welke vragen voor jou het meest relevant zijn en welke methoden je kunnen helpen om daarop een antwoord te vinden, welke valkuilen er bestaan en hoe je gebruikers en andere partijen kan betrekken bij de ontwikkeling van je innovatie.

Gebruikers als gids daagt je uit en inspireert je om je gekende omgeving te verlaten, bij te leren en op basis daarvan je innovatie te verbeteren. En route!

Deze toolbox vloeide voort uit de cursus innovatie-onderzoek van Prof. dr. Lieven De Marez (Universiteit Gent) en de methodologie die wordt gehanteerd binnen imec.livinglabs.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.