The corporate wellbeing coach

een holistische kijk op bedrijfswelzijn

Serge Haubourdin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
The corporate wellbeing coach

paperback/ gebrocheerd: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370479, 160 blz., August 2017
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 431 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

The Corporate Wellbeing Coach is een inspiratieboek. Op verhelderende wijze deelt de auteur inzichten over de energetische dynamiek van individuen en groepen wanneer de psyche wordt gecombineerd met een bewuste voedings-, bewegings- en levensstijl. Job crafting, persoonlijke coaching, carrièrecoaching, coachcompetenties, burn-outpreventie, kerntalenten en conflicthantering zijn sleutelbegrippen die aan bod komen.

Serge Haubourdin laat ook enkele specialisten aan het woord: Dr. Wilfried Staessens heeft het over voeding en de werking op de psyche, Els Vanbelle over jobcrafting. Presentatiecoach Sylvie Verleye onthult de laatste en meest pakkende presentatietechnieken en Dr. Jutta Borms deelt haar visie over holistische geneeskunde en preventie.

Met dit boek wil de auteur een lans breken om de holistische benadering uit de topsport ook toe te passen in de bedrijfswereld. Serge Haubourdin toont met concrete voorbeelden aan dat bedrijven die deze visie aanhangen, vaker successen boeken, bijdragen tot een gezondere en menselijke werksfeer, kortom tot meer succesvolle wellbeing leiden.

The Corporate Wellbeing Coach richt zich tot leidinggevenden, bedrijfsleiders en managers, alsook coaches.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.