Sounds perfect!

a shortcut to British English pronunciation

Raf Erzeel; Nadine Van den Eynden Morpeth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sounds perfect!

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370462, 80 blz., May 2017
Formaat: 24.2 (h) x 16.1 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 241 gram.

Uitgever: Pelckmans

beschrijving

Sounds Perfect! is een praktische, gebruiksvriendelijke handleiding voor niet-moedertaalsprekers van het Engels die vrij snel en met een beperkte inspanning een Brits-Engels accent willen verwerven.

Zonder de gebruikers met onnodige theoretische details te overstelpen, geven de auteurs in deze doeltreffende gids een gestructureerd overzicht van alle klanken van de "Received Pronunciation" of RP: de medeklinkers, de klinkers en de tweeklanken van het standaard Brits-Engels. Elke klank wordt met veel voorbeelden geïllustreerd, zowel in woorden als in zinnen. De audio-opnames maken het voor de gebruikers mogelijk om niet alleen de juiste uitspraak van de klanken, woorden en zinnen te beluisteren, maar ook om ze in te oefenen.

Door die opzet is het doelpubliek van dit boek zeer breed en gevarieerd, van leerlingen in de derde graad van het secundair onderwijs over hogeschool- en universiteitsstudenten en lesgevers die een beknopt referentiewerk zoeken, tot gemotiveerde individuele studenten, zelfstandigen en zakenlui die hun uitspraak willen vervolmaken. Het boek is bovendien zo opgevat dat het toegankelijk en nuttig is voor een waaier van gebruikers met verschillende moedertalen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.