Etnomarketing

het vertrouwen van de nieuwe consument

Lamrabat Rachid

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Etnomarketing

gebonden: € 30.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463370196, geïllustreerd, 136 blz., September 2016
Formaat: 23.3 (h) x 15.3 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 322 gram.

Uitgever: Pelckmans

fotografie: Mous Lambracht

beschrijving

In 2016 heeft 1 op de 5 consumenten een migratieachtergrond. Deze evolutie is niet onbelangrijk en mag niet genegeerd worden. In de volksmond spreken we over superdiversiteit in onze maatschappij maar wat wil dit juist zeggen voor bedrijven? We realiseren ons nu niet wat de nieuwe consument kan betekenen voor het voortbestaan van bedrijven en organisaties. Vele bedrijven en organisaties zijn nog blind voor de opportuniteiten die de nieuwe consumenten bieden. Het is een koopkrachtige doelgroep die niet onderschat mag worden.
Bedrijven moeten nadenken over hun voortbestaan en zich relevant maken voor de huidige maatschappij. De nieuwe consument aan zich binden verzekert zo hun toekomst. Ontdek de leefwereld van de nieuwe consumenten, wat ze kunnen betekenen voor jouw bedrijf en hoe je ze kan bereiken.
Met dit boek richt de auteur zich tot bedrijfsleiders, academici en politici die de langetermijnstrategie uittekenen voor hun organisatie. Tot de marketeers die deze maatschappij mee vorm willen geven. Tot de nieuwsgierigen die durven dromen van een betere wereld.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.