Harry Potter en het vervloekte kind

Deel een en twee

J.K. Rowling; John Tiffany; Jack Thorne

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Harry Potter en het vervloekte kind

gebonden: € 24.90: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463360333, December 2020
Formaat: 22.8 (h) x 16.2 (b) x 4.1 (d) cm. Gewicht: 717 gram.

Uitgever: Harmonie, Uitgeverij De

serienaam/reeks: Harry Potter

vertaald door: Wiebe Buddingh'

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat het duister soms uit onverwachte hoek komt.
Het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind, gebaseerd op een oorspronkelijk verhaal van J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne, verscheen oorspronkelijk in een 'speciale repetitie-editie ' gelijktijdig met de wereldpremière van het stuk in Londen in de zomer van 2016. Het stuk werd laaiend enthousiast onthaald door zowel theaterbezoekers als critici en het script werd onmiddellijk een wereldwijde bestseller. Dit definitieve script bevat niet alleen de allerlaatste versie van de dialogen, maar ook gloednieuwe extra inhoud.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Harry Potter en het vervloekte kind Deel een en twee

paperback/ gebrocheerd: € 19.90
Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het ...

Meer boekennieuws op Facebook.