Maankalender 2021

Leven in harmonie met de maan

Esther van Heerebeek

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Maankalender 2021

kalender: € 15.95

ISBN: 9789463318181, geïllustreerd, 736 blz., September 2020
Formaat: 18.1 (h) x 13.0 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 395 gram.

Uitgever: Hajefa, Uitgeverij

trefwoorden: maankalender 2021, maanscheurkalender, hajefa

beschrijving

Leven in harmonie met de maan

In deze maankalender lees je hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.

In deze Maankalender 2021 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2021 in harmonie met de maan te leven.

De teksten in deze Maankalender 2021 zijn geschreven door astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Zij heeft een praktijk in het Noord-Brabantse Liempde en is onder andere de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Meer informatie over Esther en Het 12e Huis staat op: www.het12ehuis.nl.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.